lauantai 9. marraskuuta 2013

The worst day of my life

Hiljaisuus täällä blogimaailmassa on johtunut siitä, että ensin vietimme viikon lomasen ulkomailla (juttua tuonnempana) ja sen jälkeen olen toipunut tämän viikon aivan järkyttävästä vatsapöpöstä. Pöpönen ei ollut mikään pieni luonteeltaan, vaan ihan niin ärhäkkä että pisti emännän ihan tiputukseenkin viikkon sitten. Mies soitti ambulanssinkin, mutta koska heillä on tiukennettu ketä kyytiin voi ottaa sain tyytyä oman autoon kuljetuspalveluun. Siinä vaiheessa ei ollut mitään väliä kunhan apua saisi. Luulin nimittäin, että nyt on meikäläisen päivät luetut... (se oli vasta toinen kerta elämäni aikana- se eka kokemus oli tuon rrrrakkaan esikoisen synnytyksessä ;)

Sairaalassa epäiltiin kaikki asianhaarat huomioon otettuina, että tämä pöpönen olisi mahdollisesti tullut ihan täältä Suomen kamaralta, kun pysähdyimme matkalla lentokentältä kotiin huoltsikalla syömään. Voin kertoa, että yhdistettynä viime kuukausina havainnot yleisistä vessoista (ja siihen liittyvästä käsihygieniasta) tuohon tautiin, ei meikäläistä nähdä ihan heti buffet-pöytien äärellä.........

Tällä hetkellä on edelleen vaihtelevasti huonovointisuutta ja ihan käsittämätöntä yleistä heikotusta. Kun vointi koheni sellaiseksi, että ylipäänsä pystyi jotakin ajattelemaan, tunsin syvää kiitollisuutta siitä että tämä tauti ei OIKEASTI ole kuolemaksi. Ihan kaikki eivät ole yhtä onnekkaita :(

Olo alkaa olla jo sen verran hyvä, että jaksoin kynttilät sytytellä. Ihan täysillä en tosin vielä jaksa niiden valosta nauttia ;)3 kommenttia:

 1. Voi hurja!!! Onneksi on jo valoa näkyvissä, ei ole kivaa tuollainen ei...
  Jostain syystä mulla tulee aina epämiellyttävä olo buffapöytien äärellä, kun vain ajattelenkin...Uhh! Mitään tuollaista en ole kuitenkaan koskaan kokenut enkä toivokaan kokevani.
  Toivottavasti pääset pian jaloillesi ja jaksat nauttia JOULUN odotuksesta :D Olenkin jo vähän odotellut jotain joulufiilistelyjuttua täältä suunnalta :) Noh, syykin selvisi, mutta nyt PAREMPAAN PÄIN!! Terkkuja meiltä kaikilta!

  VastaaPoista
 2. Hui kamala! Jopa oot taudin saanu :/ onneks jo elämä hymyilee? :)

  VastaaPoista
 3. Tänään sain vikoja tuloksia, eikä niissä näkynyt mitään häikkää. Olo on samanlainen kun noita meitin rakkaudenhedelmiä masussa kannellessa eli kuvottaa, yököttää ja siihen päälle semmonen yleinen heikotus. Että ottaa näköjään aikansa sitten tämä tauti ;) Töissä olin jo tänään- yritän sellasta taktiikkaa, että jos yökötys hyppäisi pois kyydistä nortsi arjen pyörityksessä !

  Ja ei: EN OLE RASKAANA ! :D :D :D

  VastaaPoista