sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Marraskuun matalalentoa

Niin se vaan on tämä marraskuu matalalentoa; lähinä lasten harrastukset täyttävät marraskuun viikonloput eli juuri ne ajat, jolloin voisin toteuttaa intohimoani; jouluvalmisteluja. Tänä vuonna tuntuu että kaikki jää varmaan aika viimetippaan...Joulun valmisteluihin liittyviä suunnitelmiahan multa ei puutu... Pitäis varmaan ottaa kuukauden loma joskus tuohon joulun alle, jotta saisin jonain vuonna toteutettua kaikki suunnitelmat! Tänä vuonna aion päästä joulutunnelmaan Tallinnan joulumarkkinoilla (tuskinpa jätän Loviisaa ja Porvootakaan väliin vaikka Tallinnassa pyörähdänkin), jonne suuntaan nyt ensimmäisen kerran. Monta vuotta se on ajatuksissa ollut ja nyt harrastusporukkani kanssa sinne matkaamme.Tässä lähipaikkakuntien markkinat on tullut pyörittyä aika hyvin ja voishan sitä täällä kotimaassakin tehdä reissuja joulumarkkinoille. Onko kellään antaa vinkkejä paikkakunnista, joiden joulumarkkinat kannattaisi käydä fiilistelemässä?

Joulumarkkinat on aina kiehtoneet minua. Lieneekö kimmoke moiseen tullut jo lapsena, kun pääsin käymään Saksassa joulumarkkinoilla. Edelleen muistan ne ihanat myyntikojut ja ne huumaavat makeat tuoksut, jotka tulvivat ilmoille sokeroiduista omenista ym.herkuista.

Saa nähdä, jäänkö tuolla reissulla jouluhöperönä joulumarkkinakoukkuun pahastikin! Aika houkuttelevia olisi jatkossa päästä tuonne keski-Eurooppaan....maksavat vaan ne reissut ihan maltaita....
Voihan huokaus...Lyypekin joulumarkkinat <3

2 kommenttia:

  1. Me ollaan menossa työporukan kanssa Itävaltaan parin viikon kuluttua, odotan ihan täysillä jo paikallisia joulumarkkinoita siellä! :) :) :)

    VastaaPoista
  2. Kuullostaa kyllä aika..............tunnelmalliselta ja suorastaan unelmareissulta! Otatko muutaman kuvan, niin päästään me kateellisetkin fiilistelemään? :D

    VastaaPoista