lauantai 9. marraskuuta 2013

Tartuin haasteeseen........

Nää haastehommelit on mennyt multa vähän ohi- käyn niin pikaisesti ajanpuutteessa blogeja kahlaamassa, etten ole näihin haasteisiin ehtinyt perehtyä. Eeva Villa Metsätahdestä ystävällisesti laittoi mulle haasteen JO JOKIN AIKA SITTEN ja nyt vasta on täällä petin pohjalla aikaa napsutella vastauksia. Kiitos & anteeksi, Eeva :D

1. Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi? Tää on vaikea..... kesä, koska silloin on lämpösin vuodenaika. Toisaalta rakastan myäs lumitöitä. Eli talvi silloin, kun on ylipaljon lunta. Tylsänä keski-ikäisenä totean kuitenkin, että kaikissa vuodenajoissa on hyvät puolensa (hmm...kukas se viikko sitten vinkui Espanjassa "miksei Suomessa voi aina olla kesä??!!" ........)
 
2. Miten päädyit bloggaajaksi? Talonrakentaminen- siitä se kaikki sitte lähti......

3. Millaisia blogeja seuraat? Sisustamiseen ja kädentaitoihin liittyviä blogeja. Näin joulun alla myös jouluaiheisia blogeja - niiden parissa on ihana fiilistellä. Katselen lähinnä kuvia ja tunnelmia :)
 
4. Oletko DIY -ihminen vai ostatko mieluummin valmiita sisustustavaroita? Sekä että. Jos olisi enemmän aikaa, olisin puhtaasti DIY-tapaus !!!
  
6. Suolainen vai makea herkku? Riippuu tilanteesta, mitä sattuu tekemään mieli. Mutta sanotaan nyt vaikka näin, että molemmat menee melkein tilanne kuin tilanne- herkkuhanuri siis olen !
 
7. Oletko jouluihminen? En. Olen J-O-U-L-U-H-U-L-L-U !!!!!! Rakastan kaikkea joulun odotukseen liittyvää. Mulla ei ole viime vuosina enää ollut joulustressiä, kun alottelen yleensä niin ajoissa ;)
   
8. Lempihuonekalu kotonasi? Eniten vietän aikaani vierashuoneen sohvalla telkkua kattellen ja käsitöitä tehden. Jos tuota ei huomioida, on lempparihuonekaluni olohuoneessa oleva kynttiläkaappi. Jos huonekaluun voi syntyä tunneside, niin tähän kaappiin syttyi rakkaus heti ensisilmäyksellä. Se on vanha ja sillä olisi paljon tarinoita kerrottavana....
 
9. Mitä ovat kotisi hyvät ja huonot puolet? Tilaa on riittävästi meidän perheelle ja mielestäni se on meille "Suomen paras koti". Lisäksi se tuntuu oikeasti Kodilta. Huonot puolet.... hmm... se, että muutama huonekalu puuttuu vielä (kun ei sopivia ole sattunut kohdalle) ;)
  
10. Mieluisin väri sisustuksessa? Kuulostaa tylsältä, mutta valkoinen.
 
11. Pahin sisustusmokasi? Yhden entisen kodin olohuoneen keltaiset (!!!) seinät.....

Simppelit vastaukset, mutta sen mukaset on vastaukset kun on vastaajakin :D :D :D

Olen ehkä maailman tylsin tyyppi, mutta en kertakaikkiaan jaksa laittaa tätä eteenpäin. Eeva antaa nyt mulle virtuaalipiiskaa....... mutta sen verran heikottaa jo kun tätä naputtelin. Nyt lepäämään. Ilman läppäriä.

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti