torstai 14. marraskuuta 2013

Tautisen huvituksia - ei niin positiivinen päivitys

Jepjep, täällä jatkaa edelleen matkasta saatu epämääräinen tauti kulkuaan. Kävin toissapäivänä jälleen lääkärissä, eikä siellä osattu sanoa mikä ihme tämä vattapöpö on. Muutama labratesti määrättiin lisää. Tämän viikon siis lepäilen vielä kotona. Että viikon lomasta seurasi sitten kahden viikon sairasloma. Matkailu avartaa, mutta enpä olisi sen uskonut avartuvan meikäläiselle tautiopin puolelle. Ikinäkoskaanmilloinkaan en ole reissuista tauteja saanut- olen aika kriittinen mitä suuhuni laitan ja käsidesissä huljuttelen itseäni kaiken aikaa.

Mitä pitempään on petin pohjalla, sitä vahvemmin tuntuu ettei telkusta tule oikein mitään mieluista katsottavaa. Tosin tämä kuvottava olo vaikuttaa myös siihen, ettei oikein mihinkään edes jaksa keskittyä. Hetki sohvan pohjalla telkun ääressä, siitä siirtyminen seuraavalle sohvalle makaamaan läppäri sylissä surffailemaan blogimaailmassa ja pinterestissä jouluteemalla, siitä paluu sohvan pohjalle hetkeksi selailemaan joululukemistoja. Siinä se meikäläisen bermudankolmio tällä hetkellä on. Vähissä on tautisen huvitukset (ja kuinka paljon mulla olisi jouluun liityvää puuhastelua, kun vaan kunto sallisi....).Tätä kirjaa kahlasin jo viime vuonna, mutta mukava sitä oli vuoden tauon jälkeen selailla :) Aina saattaa saada uusia ideoita ....

Tässä puolestaan on kirja, jota odottelinkin jo hetken.
Aivan ihana kirja tälläiselle joulufiilistelijälle !!!


Johtuen kuvottavasta olosta, tämä kirja ei toistaiseksi ole kulunut käsissäni.
Haaveissa on ehtiä joskus elämän vaiheessa opetella tekemään muitakin karkkeja, kuin riisisuklaata........ ;)


Joululehdet- perussettiä jouluihmisille. Mulla on vuosien joululehdet tallessa. Tauti on vaan nyt tänä vuonna siirtänyt niiden esille ottoa. Joululehdet on siitä ihania, että mun mielestä ne pysyy ajattomina :)


Mukava uusi tuttavuus tämäkin kirja! Ohjeita löytyy kaikentasoisille virkkaajille, ehkäpä jopa minulle.......

 ...nimittäin tämä houkuttelisi kovasti virkkuukoukuttelijaa !
Sitä ennen pitäisi vain saada valmiiksi Kuopuksen kesken olevat sukat, aloittamatta olevat lapaset esikoiselle ja anopille joululahjaksi tulevat töppöset............


Kuvaajaihme asialla- nyt jo kirjatkin menee vinksin vonksin.... Tässä kirjassa on hurmaavia tarinoita kirjailijaelämistä. Saattapi tontut laittaa johonkin pakettiin tälläisenkin. Kiva lahjavinkki kirjallisuuden ystäville :)
Niin ja se Isänpäivä. Se oli ja meni (kuten allekirjoittaneen syntymäpäiväkin) ihan näissä samoissa merkeissä. Mummo oli laittanut kystä kyllä, joten perheeni "juhla-ateria" oli siltä osin taattu tuona merkkipäivänä. Asiaankuuluva kortti oli askarreltu koulussa Kuopuksen toimesta. Mieleenpainuvin kohta kortissa oli "Best dad ever! :) " Lahjus oli hankittu suunnitellusti jo ajoissa ja se näyttää tältä:
Perheen pää sai lahjaksi aikaa. Tähän lahjaan kiteytyy ihan käytännön tarve olohuoneen kellolle sekä symbolisempi tarkoitus antaa Miehelle enemmän aikaa <3
Ja ainoa oikea paikka tälle kellolle oli kynttiläkaapin päällä.
3 kommenttia:

 1. Voi kurjuus, kun tauti pitäö noin lujasti otteessaan.
  Sorry vaan, mutta hörähdin ääneen tuon kellon kohdalla. Aivan loistava idea saada itselle mieluinen juttu ujutettua isänpäivälahjan muotoon. Sie olet Mia nero!! :-) :-)
  Toivottelen sulle pikaista toipumista yökötyksen kynsistä!!

  VastaaPoista
 2. Juu ja hauskinta tässä oli se, että Mies oli tyytyväinen lahjaansa: "tätähän me ollaan puhuttukin tohon olkkariin" ! :)

  VastaaPoista
 3. No jopas on sitkee tauti! :O koitahan jaksa siellä!

  VastaaPoista