maanantai 16. syyskuuta 2013

Pihasuunnittelua

Meillä on pihasuunnitelma tehty jo rakennuslupahakemuksen yhteyteen. Kivasti se on nyt tässä jo muutamaan kertaan muuttunut; pientä hienosäätöä sieltä, vähän suurempaa muutosta täältä. Onneksi ei olla hötkyilty tuon pihan kanssa, vaan saamme nauttia tuollaisesta Sahara-tyyppisestä pihamaasta. (Ei mene kauaa kun alan kurakeleillä manaamaan kuinka hiekka kantautuu sisään :D )

Koska piha-alueemme ei ole suurensuuri, ollaan vähän käännytty luopumaan nurmikkopihasta. Nurmen tilalle tulisi maanpeittokasveja tms. ja sinne laitettaisiin sitten lankku- tms.polkuja kulkemaan. Koska lapset on jo niin isoja, ei meillä ole "tarvetta" nurmialueille. No ok. Pläni on muuten ihan hyvä, mutta mitä ihmettä tuonne talon toiseen päätyyn sitten laitetaan? Siellä töröttää kirsikka- ja omenapuu eli sitä ei voi esim. kivettää luonnonkivillä jolla aiomme toteuttaa autotallin sivustan.

Autotallirakennuksen ja talon väliin olin ajatellut ah, niin romanttista ruusuköynnöstä, mutta siihenkin on tullut uusi idea (jonka hyvin todennäköisesti toteutankin):
 Saa nahdä saadaanko me ikinä tota pihaa valmiiksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti