lauantai 14. syyskuuta 2013

Hemmottelua

Odotin kuin kuuta nousevaa tiistai-iltaa, jolloin olin kutsunut harrastusystäviä Aloe vera-iltaan tekemään
itselleen jalkahoitoja. Ja ihanaa se olikin! En koe olevani fanaattinen tiettyjen merkkituotteiden orja, mutta aloe-tuotteissa on muutama niin hyvä tuote että niitä on helppo suositella muillekin.

Gelly-geeliä testasin aloe-myyjän suosituksesta murrosikäisen poikani päänahkaan, jota oli tuloksetta hoidettu kortisoniliuoksella. Ja geelihän toimi! Edellä mainitun nuorukaisen pahaan akneen alan nyt testaamaan aloe-juomaa (ennenkuin joudumme taas hakemaan hurjat myrkkylääkkeet lääkäristä). Esittelijä kertoi esikoisensa olleen kovin allerginen (sairaalan teho-osastoreissuja tämän tästä) ja ihon huonokuntoinen, vaan kun kokeilivat aloejuomaa, niin johan alkoi lyyti kirjoittamaan. Ihoakaan ei kuulemma enää tarvitse kortisoonivoiteilla hölvätä.

Itse olen saanut omiin talvella halkeileviin käsiini ko. tuotesarjan Propolis-voiteesta. Atoopikkona mun jalkani ovat aina ihan karseessa kunnossa ja nyt aion testata tuota em. voidetta myös jalkoihini.

Mulla on ollut haastetta myös löytää sopivaa huulirasvaa; apteekkituotteita myöten olen niitä testannut mutta aina vaan huulet tuntuu rohtuvan entisestään kun levitän niille huulirasvaa. Vaan eipä rohdu enää. Ilmeisesti salaisuus on se, että koska aloe vera-tuotteissa ei ole käytetty lainkaan vettä, ne oikeasti hoitavat huulia. Aloe-huulirasvasta en luovu enää ikinä.

Niin. Se hintataso. Tuote-esittelijä kertoi verranneensa litrahintoja kaupan hyllyllä oleviin tuotteisiin eikä nuo aloe-tuotteet jää kakkoseksi hintavertailussa; niitä tarvitsee "hölvätä" vähemmän eli kestävät pidempään käytössä joten ei tule yhtään kalliimmaksi kuin "normituotteet".

Hih, olipahan myyntipuhe- minähän voisin vaikka myydä noita tuotteita :D
Mutta se vaan on niin, että jos jostain avun itselleen ja läheisilleen saa, niin mielellään siitä kertoo jos sillä voisi auttaa jotakin muutakin! <3

Tätälisäämulleheti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti